Pegasus 2 is ook kampioen!

Na een bloedstollende strijd uit in Amsterdam tegen de grote concurrent EsPion 3 wist Pegasus 2 kampioen te worden. Een gelijkspel was voldoende op de maandagavond 17 april, waar iedereen naar toeleefde. Lang was het onduidelijk wie er kampioen zou worden.

Op alle borden werd, onder leiding van de Team Captain Maarten Langen, als leeuwen gevochten. Met mooie overwinningen van Chris Kerkhoff, Michele Ginammi, Onno de Gorter, Krijn ter Braake en remises van Leon van Hedel, Deepesh Bakhru en Wim Willemsen versloeg Pegasus 2 uiteindelijk EsPion 3 overtuigend met 5.5-2.5. Een prachtige teamprestatie van een enthousiast en sterk Pegasus 2!

Mooi was om te zien dat vanuit Pegasus er 6 mensen langskwamen om Pegasus 2 aan te moedigen. Geert Hiemstra (als reserve van het 2e team), Peter de Heer, Hans Solcer, Ferry Weverling, Hugo Luirink en Lucas den Boer genoten van deze enerverende avond. Mooi om te zien hoe we als club elkaar steunen en genieten van het mooie schaakspel.

Op de foto het Pegasus 2 team dat na afloop nog wat ging drinken om deze memorabele avond te vieren. V.l.n.r. Wim WIllemsen, Maarten Langen, Michele Ginammi, Geert Hiemstra, Krijn ter Braake, Onno de Gorter, Deepesh Bakhru, Leon van Hedel en Chris Kerkhoff.