Ferry Weverling terug in de Bolder

Wat een mooie dag vandaag. Ferry Weverling, de initiatiefnemer van het sociaal schaken in de Bolder, is terug achter het schaakbord.

Op zaterdag 18 maart tussen 15-17 uur was Ferry na een aantal weken afwezig te zijn geweest, weer terug om met ons te schaken. Zijn herstel is voorspoedig gegaan, en we hebben dit met in totaal 9 SV Pegasus schaakvrienden gevierd in de Bolder.

Onder leiding van Henk Sijbring, die zoals zo vaak het wedstrijdschema opstelde, speelden we 5 minuten partijen tegen elkaar. Naast Henk Sijbring en Ferry Weverling waren Hans Solcer, Hugo Luirink, Rick van Kampen, Peter de Heer, Geert Hiemstra, Huup Joosten en Lucas den Boer aanwezig. Zoals altijd was er veel schaakplezier, hebben we gezellig bijgepraat, en genoten we van een drankje en een portie bitterballen. 

We kijken alweer uit naar een volgende Bolder-schaakmiddag. En voor geinteresseerden die geen lid zijn van SV Pegasus, sluit gerust een keer aan, en speel met ons mee. We zijn vooral een sociale vereniging, met een gezamenlijke passie: SCHAKEN!