Pegasus 3 begint met sterke overwinning

Op dinsdagavond 17 oktober speelde voor het eerst het 3e team van Pegasus. En wat een mooie overwinning behaalden de 8 gemotiveerde spelers van Pegasus.

Op volgorde van de borden gingen Deepesh Bahkru, Michele Ginammi, Tatiana Burlutskaia, Geert Hiemstra, Inno Wintgens, Wim Willemsen, Joop Schor en Marijn Demarteau de strijd aan met Caissa 7. Op ieder bord ontstonden mooie stellingen, waarbij in de loop van de avond duidelijk werd dat Pegasus 3 een succesvolle avond zou beleven. Deepesh, Michele, Geert en Inno behaalden mooie overwinningen. Tatiana, Wim en Joop deelden de punten na een felle strijd. Marijn had lange tijd een ongeveer gelijke stelling, maar wist het helaas niet te bolwerken op deze leerzame avond. Wat een prachtig teamresultaat voor Pegasus 3. We gaan dit seizoen nog vaker genieten van dit mooie team met allemaal goede schakers, onder leiding van teamleider Tim van Motman. De wedstrijdleiding was in handen van Wouter Simonis, zoals altijd professioneel en zeer ervaren.

De volgende externe wedstrijd van Pegasus 3 staat thuis gepland op dinsdagavond 14 november om 20.00 uur tegen Volewijckers 3.

Hieronder het moment waarop Geert het beslissende punt binnenhaalt:

231017 pegasus3 geert