Pegasus viert 50+ -jarig bestaan

Op zaterdag 21 mei 2022 viert onze schaakvereniging precies 64 weken na dato het feit dat wij op 24 februari 2021 net zo precies 50 jaar bestonden.

Een gouden jubileum dus!

Dat het afgelopen jaar jammer genoeg niet gevierd kon worden door het bekende virus, dat ook de schaakwereld op z'n kop zette. Niet getreurd, het jubileum gaat alsnog gevierd worden, waarbij we hopen dat ook veel oud-leden van de partij zullen kunnen zijn. 

Wie dit leest als oud-lid, onverhoopt geen persoonlijke uitnodiging heeft gehad (we beschikken namelijk niet over een bijgewerkte adressenlijst) en toch graag bij het jubileumfeest wil zijn, kan een mail sturen naar ons adres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., graag met vermelding van naam en adres. Je ontvangt dan alsnog een uitnodiging. Aanmelden kan tot 22 april a.s. Hetzelfde geldt voor mensen die op enigerlei wijze een binding met onze vereniging hebben gehad, bijvoorbeeld achter de bar hebben gestaan. 

Een van de hoogtepunten van de lustrumviering wordt de presentatie en uitreiking van de Jubileum Gazet, waaraan momenteel hard gewerkt wordt. We verheugen ons op een voor alle aanwezigen onvergetelijk Pegasus festijn!