21 september: Open Huis en Schaak-off toernooi

Dinsdag 21 september a.s. vanaf 18.30 uur staat onze deur open voor iedereen met interesse in de schaaksport. Leden van Pegasus heten je van harte welkom om kennis te komen maken en alle mogelijke vragen te beantwoorden.

En wie wil komen schaken, kan vanaf 20.00 uur aanschuiven bij het Schaak-off toernooi, waaraan zowel leden als niet-leden op alle niveaus kunnen deelnemen.

Het Open Huis vindt plaats in het kader van de Nationale Sportweek van 17 t/m 26 september. Overal in Nederland kun je kennismaken met verenigingen die jouw favoriete sport beoefenen. Zo ook bij Pegasus Amstelveen! Je vindt onze club schuin tegenover het Amstelland Ziekenhuis, in zorgcentrrum Groenelaan aan De Helpende Hand 9. 

Voor het Schaak-off toernooi, een landelijk door de schaakbond geinitieerd evenement met het doel schakers in contact te brengen met verenigingen in hun omgeving, kun je je inschrijven via de landelijke website. Wie naar het Open Huis komt kan ook nog last-minute meedoen; we zoeken dan naar een tegenstander van gelijk niveau voor je. NB: deelname staat open voor iedereen vanaf 16 jaar.

Pegasus heeft nog geen jeugdafdeling, maar is wel van plan hiermee binnenkort van start te gaan. Schakers en/of ouders die ons willen helpen met het begeleiden van jeugdschaak, zijn van harte welkom bij het Open Huis.