Winnaar competitie EN beker: Chris Kerkhoff

Gisteravond werd het seizoen bij KLM-Pegasus afgesloten met de jaarlijkse ledenvergadering. Bij die gelegenheid ontving Chris Kerkhoff twee bekers uit handen van voorzitter Léon van Hedel; een voor het winnen van de interne competitie en een voor het veroveren van de PEGA-Cup. 

Chris (KNSB rating 1657) schaakt sinds september 2016 bij KLM-Pegasus. Van de 20 dit seizoen gespeelde interne competitiepartijen won hij er 12, speelde hij viermaal remise en verloor ook viermaal. Ook extern maakte hij indruk door 5,5 punten uit 7 partijen te scoren en geen enkele partij te verliezen; slechts 1 speler in klasse 2A van de SGA competitie scoorde hoger. Kortom, een mooi seizoen Chris, proficiat! 

Lucas den Boer

Mijn naam is Lucas den Boer. Schaken is mijn passie. Schaken is vooral sociaal bezig zijn, met al mijn diverse schaakvrienden. Naast zelf schaken probeer ik schaken ook voor maatschappelijke doeleinden in te zetten. In 2018 heb ik Stichting Jeugdschaak opgezet. Bij Pegasus Amstelveen ben ik beheerder van de website.