Jeugdschaakcursus 2020

Pegasus Amstelveen organiseert voor het eerst een jeugdschaakcursus van 12 lessen, in nauwe samenwerking met gediplomeerd schaaktrainer Anton Bakels. De cursus staat open voor kinderen van alle leeftijden en start op dinsdag 29 september 2020.

Kinderen die al waren ingeschreven voor de maart-cursus (en die deze niet geannuleerd hebben) hebben voorrang bij het inschrijven voor de septembercursus. 

De lessen starten om 18:45 (zaal open om 18:30) en eindigen om 19:45 uur. Enkele leden van Pegasus zullen Anton assisteren.
Anton geeft les aan de hand van de stappenmethode, elk kind op zijn/haar niveau. Het plezier in schaken staat hierbij centraal! Meer informatie over Anton vind je op zijn website www.schaakplezier.nl.
 
De 12 lessen worden wekelijks gegeven in de periode 29 september tot 22 december. De kosten voor deelname zijn €59,00 en dit is inclusief het lesmateriaal.

Schrijf je in voor 1 september a.s. Er is plaats voor ongeveer 20 deelnemers; deelname in volgorde van inschrijving. 

Lucas den Boer

Mijn naam is Lucas den Boer. Schaken is mijn passie. Schaken is vooral sociaal bezig zijn, met al mijn diverse schaakvrienden. Naast zelf schaken probeer ik schaken ook voor maatschappelijke doeleinden in te zetten. In 2018 heb ik Stichting Jeugdschaak opgezet. Bij Pegasus Amstelveen ben ik beheerder van de website.